Schoonmaakmachines

Een schoonmaakmachine is ideaal voor het snel en grondig schoonmaken (en schoon houden) van ruimtes waar intensief gebruik van wordt gemaakt. Of het nu gaat om een fabriekshal, verpakkingshal of om een bedrijfsruimte zoals van een supermarkt waar veel consumenten over de vloer komen, hygiëne is zowel voor werknemers als voor klanten zeer belangrijk. Niet alleen met het oog op de gezondheid, maar ook voor een frisse uitstraling van uw bedrijfsruimte is een reinigingsmachine uitermate geschikt als hulpmiddel.

Schoonmaakmachines zijn niet meer weg te denken in de huidige tijd en onmisbaar in de schoonmaakbranche. De aanschaf van een schoonmaakmachine is niet zomaar iets en vergt een behoorlijke investering. U kunt een schoonmaakmachine ook huren of leasen. Wij zetten de opties op een rij voor u.

Schoonmaakmachine kopen

Natuurlijk kunt u een schoonmaakmachine kopen! U betaalt eenmalig een bedrag voor de aanschaf en dan is de schoonmaakmachine uw eigendom. Zo heeft u altijd zelf de touwtjes in handen. U kunt bij de aankoop beslissen of en hoe u het onderhoud en de service wilt regelen.

Er zijn ook nadelen verbonden aan het kopen van schoonmaakmachines. Zo drukt het aanschafbedrag op uw kapitaal en weet u niet hoeveel u kwijt bent aan verborgen kosten zoals onderhoud en storingen.

Schoonmaakmachine leasen

Een schoonmaakmachine leasen werkt simpel. U wordt ontzorgd in de service en het onderhoud van uw machine en u betaalt een maandelijkse premie. De machine is niet uw bezit, maar u kunt het wel zo vaak gebruiken als u maar wilt. Dit bespaart u een groot investeringsbedrag. Zo kunt u uw kapitaal voor andere zaken gebruiken.

Verborgen kosten zijn verleden tijd. Uw schoonmaakmachine wordt altijd goed onderhouden en u betaalt een vast bedrag per maand.

Schoonmaakmachine huren

Een schoonmaakmachine huren behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is de ideale oplossing als u maar zelden of op korte termijn een machine nodig heeft. U kunt de schoonmaakmachine gebruiken voor bijvoorbeeld een dag of dagdeel. U betaalt hiervoor een huurbedrag.

Zoals we al noemden, is dit een goede oplossing als u de schoonmaakmachine af en toe eens gebruikt. Een schoonmaakmachine huren voor uw wekelijkse schoonmaakwerk, is echter een dure en onpraktische optie.