Fimap Genie B voor De Viszaak Enschede

Smart Floor Solutions levert Fimap Genie B schrob-zuigmachine

Over de Viszaak Miro

Ruim tien jaar geleden is Remco begonnen met een droom. De droom van een eigen viszaak. Dat die droom werkelijkheid is geworden, daar krijgt hij nog steeds kippenvel van. Van een kleine geïmproviseerde viswagen op diverse markten in Duitsland, naar twee volledig luxe ingerichte viswagens die ruim 45 uur per week diverse markten, kermissen en braderieën mogen bedienen. Vanaf 1 september 2018 is daar de Viszaak Miro bijgekomen. Vanaf nu kun jij uitgebreid de tijd nemen voor het lekkerste visje van heel Twente.

Inmiddels heeft hij een prachtig team, dat met veel enthousiasme haar gasten ontvangt in De Viszaak Enschede.

Fimap Genie B

Eigenaar Remco heeft hygiëne binnen zijn bedrijfsvoering hoog in het vaandel staan. Voor het onderhoud, behoud en de verduurzaming van de tegelvloer van zijn viszaak was Remco op zoek naar een schrob-zuigmachine. Smart Floor Solutions heeft de Fimap Genie B schrob-zuigmachine geleverd.

De keuze voor deze machine is na een grondige inventarisatie en uitgebreide demonstratie tot stand gekomen.

fimap genie b schrobzuigmachine

De Fimap Genie is de oplossing voor het machinaal reinigen van vloeren in kleine ruimtes en ruimtes waar veel obstakels zijn.

De Genie één van de kleinste schrobmachine in de markt en is een batterij aangedreven schrobzuigmachine. Hij schrobt de vloer intensief met een schrobborstel met een diameter van 35 cm. Het zuigt het vuile water direct op zodat een schone en direct beloopbare vloer achterblijft. Dankzij de opklapbare handgreep en de rondom de borstel bewegende parabolische zuigmond kan probleemloos tot in de hoeken en onder tafels worden geschrobd. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Fimap Genie B in veel gevallen de handmatige schoonmaak kan vervangen.

Eigenschappen

De watertanks van de Genie 35 zijn afneembaar en hebben een inhoud van 10 liter. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat de Genie in iedere werkkast kan worden opgeborgen. Zeker als hij in opgevouwen toestand wordt weggezet.
De Genie B kan ongeveer vijf kwartier werken op een batterijlading. Vervolgens kan de batterij met de ingebouwde lader bij ieder stopcontact weer opgeladen worden. Indien een langere werktijd is gewenst kan de batterij ook eenvoudig, zonder gereedschap, worden gewisseld.

Een uitermate contente eigenaar: “Met deze Fimap Genie B zal de beleving van mijn gasten naar een nog hoger niveau getild worden. Ik gun mijn gasten elke dag een schone vloer”.

Smart Floor Solutions voor een blijvende eerste goede indruk!

Meer informatie?

Wilt u ook informatie of een GRATIS verzorgde demonstratie van onze machines? Bel Smart Floor Solutions 085-733 11 07 of vraag hier aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *