Primeur voor Cirex BV

cirex icers28cyl iSynergy

Smart Floor Solutions levert in Nerderland de eerste ICE RS28-CYL i-Synergy uit aan CIREX BV

OVER CIREX

CIREX is ontwikkelpartner en producent van hoogwaardig precisie gietwerk in staal, geproduceerd volgens de ‘verloren wasmodelmethode’. CIREX heeft een grote naamsbekendheid en goede reputatie opgebouwd bij internationale klanten. Hier zijn ze naast leverancier ook ‘preferred development partner’.

Dankzij haar volledig geautomatiseerde productieproces voldoen ze aan de hoge kwaliteitseisen voor wat betreft productkwaliteit, leverbetrouwbaarheid, processtabiliteit en Total Cost of Ownership (TCO).

Zij denken graag met u mee als complexe 3D ontwerpen in staal gegoten moeten worden. CIREX gietproces is hightech, milieuvriendelijk en betrouwbaar.

KERAMIEKHAL

Eind maart 2016 was de 1ste fase van de nieuwe productiehal gereed: “de ruwbouw”. In deze hal, met een vloeroppervlak van bijna 1.500m2, worden vanaf 2017 de keramische vormen gebouwd en gedroogd. Na de ruwbouw is CIREX gestart met de installatie van een innovatief luchtbehandeling- en afzuigsysteem. Ze hebben gekozen voor dit systeem wegens het duurzame karakter en laag energieverbruik.

Nieuwe keramiekhal klaar voor gebruik

De zelfrijdende heftrucks verzorgen de aan- en afvoer van keramische bomen van de robots naar de droogruimtes (droogstellingen). Door het productieproces volledig te automatiseren wordt de doorlooptijd van het keramiekproces verkort en de capaciteit en flexibiliteit vergroot. Vanwege deze uitbreiding zijn de klanten van CIREX ook in de komende jaren verzekerd van voldoende capaciteit om hun gietstukken te laten produceren. CIREX is klaar voor de toekomst!

ICE RS28-CYL i-Synergy

Voor het behoud en onderhoud van de vloer in deze nieuwe fabriekshal heeft Smart Floor Solutions, na een grondige inventarisatie en demonstratie, een cilindrische schrobzuigmachine geadviseerd. CIREX had behoefte aan een opzitmodel. Omdat dit model (de ICE RS28-CYL) nog niet meteen beschikbaar was in Nederland hebben ze eerst gewerkt met het achterloop-model (de ICE i36CY).

Vorige week was het zover, we konden de ICE RS28-CYL i-Synergy uitleveren aan CIREX!

De ICE RS28-CY-L veeg-schrobzuigmachine is één van de slimme ICE schoonmaakmachines met SMART technologie, waardoor professioneel schoonmaken nog efficiënter wordt. De i-Synergy modellen zijn altijd voorzien van een Lithium-ion batterij. De ICE RS28-CY-L  schrobzuigmachine beschikt over het ‘i-Synergy’ systeem dat relevante informatie uit de schoonmaakmachine leest én real-time te volgen is via de handige App of het i-Synergy webportal. Denk aan informatie zoals de werkduur, welke gebruiker, oplaadtijden, hoeveel vloeroppervlak er is gereinigd en last but not least:  functioneren alle belangrijke elektrische componenten goed?  Op deze manier heeft de eindgebruiker altijd up-to-date kennis over het functioneren van de ICE schrobzuigmachine op de werkvloer. Deze machine met een schrobbreedte van 70cm is een zogenaamde combinatiemachine;tijdens het nat reinigen van de vloer neemt het schrobsysteem gelijktijd klein veegvuil op.

lithium-ion batterij

Professioneel reinigen met ICE RS28-CY-L i-Synergy

Dit model schrobzuigmachine van ICE heeft een schoonwatertank van 110 liter inhoud en is speciaal ontworpen voor gebruik in de industriële reiniging, door het borstelwalssysteem is deze machine ook zeer goed in te zetten op vloeren met een reliëf.

Reinigen van vloeren en gelijktijdig klein veegvuil opnemen?

De nieuwe ICE RS28-CY-L is voorzien van een schrobdek met 2 contraroterende schrobborstels die tijdens het nat reinigen van de vloer gelijktijdig klein veegvuil meenemen. Het vuil wordt in de vuillade gedeponeerd en het vuile water aan de achterzijde opgezogen met de gebogen zuigmond. De zuigmond beweegt mee met de machinerichting waarbij de zuigmond extra uitzwenkt om al het water op te nemen. De vloer is direct beloopbaar! Deze robuuste opzit-schrobzuigmachine is uitermate geschikt voor het ‘grotere’ werk. Het reinigingsbereik is ruim 4.200 m2 per uur. Daarmee is de ICE RS28-CY-L schrobzuigmachine een goede investering als het grote vloeroppervlakken betreft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld magazijnen, werkplaatsen, stations en productieruimtes. De ICE RS28-CY -L schrobzuigmachine heeft een schrobbreedte van 70 cm.

All-Inclusive Rental

Deze ICE RS28-CY-L i-Synergy wordt alleen geleverd op basis van full-service lease inclusief service, storingsbezoeken en onderdelen (pijzen zijn op aanvraag). De ICE i-Synergy schoonmaakmachines kunnen tijdens het huurcontract ook worden omgeruild voor andere ICE modellen (groter / kleiner) of als extra machine worden ingezet. Ideaal als u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft.

De ICE RS28-CY-L is wendbaar en gebruiksvriendelijk

Wie zegt dat riders niet erg handzaam zijn, heeft het mis. De ICE RS28-CY-L schrobzuigmachine is namelijk zo ontworpen dat hij zeer kort kan draaien en makkelijk langs zijkanten beweegt. Deze machine is voorzien van een LCD scherm centraal in het stuur vanwaar de belangrijke functies overzichtelijk zijn weergegeven. De RS28-CY-L kan met één knop automatisch werken en zonder ingewikkelde instructies rijdt iedereen er snel mee weg.  De ruime watertanks van 110L zorgen voor een langdurig en aaneengesloten gebruik en daarmee een besparing van uw kostbare tijd. Dit model veeg-schrobzuigmachine is de beste keuze voor bijvoorbeeld bedrijven in de industrie of in de schoonmaak- of facilitair management.

De belangrijkste eigenschappen van de ICE RS28-CY-L schrobzuigmachine zijn:

  • Een automatisch schrob-veegsysteem voor een zeer hoge gebruiksvriendelijkheid.
  • Een enorme werkbreedte van 70 cm en watertank van 100L.
  • Twee contraroterende walsborstels.
  • Vuillade met uitlekbak voor opvang klein veegvuil.
  • Een groot werkvermogen van 3.000 m2 per uur.
  • Li-ion batterij en ingebouwde lader.
  • Handige gebruikersdata via onze i-Synergy App of via het Portal.

Méér informatie of demonstratie?

Vraag hier aan één van onze adviseurs.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *