,

Waarom 2019 het jaar is om een schrob-zuigmachine aan te schaffen

U overweegt een schrobzuigmachine voor uw schoonmaakbehoeften aan te schaffen, maar u heeft nog niet de knoop doorgehakt? Onderstaand vier redenen waarom 2019 het jaar is om een reinigingsmachine aan uw schoonmaakroutine toe te voegen.

Besparing van tijd

De technologische ontwikkeling draait met name om het gemakkelijker maken van ons leven. Dit is bij de ontwikkeling van reinigingsmachines niet anders. Bedenkt u eens hoe lang  een medewerker met een zwabber en emmer bezig is om uw vloeren ‘schoon’ te maken. Met de inzet van een schrobzuigmachine kunt u die tijd halveren. Of u nu één schoonmaakmedewerker of een heel team heeft, door de inzet van schrobmachines, zal de schoonmaaktijd meteen verminderen. Dit betekent dat er meer tijd en aandacht is voor overige schoonmaakwerkzaamheden of dat uw schoonmaakkosten aanzienlijk verminderd zullen worden.

Hogere schoonmaaknormen

Terugkomend op de technologische ontwikkeling. Apparaten worden steeds beter en beter. We hebben hierin enorme ontwikkelingen gezien waarmee we meer uit de machines halen die we dagelijks gebruiken. Bij schrob-zuigmachines is het niet anders. Ze zijn ontworpen en gemaakt om (giet)vloeren te reinigen met resultaten die door de traditionele schoonmaakmethodes nooit te evenaren zijn. Met de inzet van een schrobmachine kunt u uw schoonmaak naar een hoger plan tillen.

Veiligheid en gezondheid

Veiligheid en gezondheid zijn kreten die ondernemers vaak angst inboezemt. Het kan een gigantische taak zijn om aan de strenge regels te voldoen, vooral als u binnen bepaalde sectoren actief bent zoals de gezondheidszorg of de voedselverwerkende industrie. Het wordt een stuk eenvoudiger met behulp van een schrobzuigmachine. De toegevoegde waarde van een schrob-zuigmachine is dat de oppervlakken direct droog zijn waardoor het risico op uitglijden of vallen wordt verminderd. Hygiëne is zowel voor werknemers als voor klanten zeer belangrijk. Niet alleen met het oog op de gezondheid en veiligheid, maar ook voor een frisse uitstraling van uw bedrijfsruimte is een reinigingsmachine uitermate geschikt als hulpmiddel.

Lage kosten

Het kopen van een reinigingsmachine kan een behoorlijke investering met zich meebrengen. U kunt ook een schoonmaakmachine full-service-leasen. Hierbij wordt u ontzorgd in de service en het onderhoud van uw machine en u betaalt een maandelijkse premie. De machine is niet uw bezit, maar u kunt de machine wel zo vaak gebruiken als u maar wilt. Dit bespaart u een groot investeringsbedrag. Hierdoor kunt u uw kapitaal voor andere zaken gebruiken.

Verborgen kosten zijn verleden tijd. Uw schoonmaakmachine wordt altijd goed onderhouden voor een vast bedrag per maand.

Bent u, na het lezen van dit artikel, op zoek naar de juiste schoonmaakmachine, een demonstratie of het juiste advies voor uw situatie, neem dan contact met ons op.  https://www.smartfloorsolutions.nl, mail naar [email protected] of bel met één van onze specialisten 085 – 773 11 07

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *