,

Waarom een schone werkplek goed voor uw bedrijf is

Naast de voor de hand liggende hygiënische redenen, zijn er meer redenen waarom een schone werkplek belangrijk is voor uw bedrijf.

U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken!

Eerste indrukken tellen mee voor elk bedrijf. Of u nu een kantoor bent die klanten ontvangt, een hotel of restaurant bent die gasten verwelkomt. Een slordige en onreine omgeving is eigenlijk helemaal niet welkom. Het is erg moeilijk om een eerste negatieve indruk ongedaan te maken. In bedrijfstakken zoals horeca, industrie, logistiek, zorgsector, scholen, retail, vrijetijdsbesteding en gastvrijheid is het bijna onmogelijk om klanten terug te laten keren na een eerste negatieve ervaring. Een schone en veilige werkomgeving schept vertrouwen in de service of het product dat wordt aangeboden. Uw bedrijf straalt hiermee uit dat het efficiënt en met veel aandacht voor detail werkt.

Productievere medewerkers

Verschillende onderzoeken bevestigen dat een schone en opgeruimde werkomgeving voor productievere medewerkers zorgt. Werknemers voelen zich productiever en leveren kwalitatief beter werk in een schone werkomgeving. Absoluut een stimulans om hier ruim aandacht aan te besteden.

Bovendien zijn vervuilde werkomgevingen broedplaatsen voor bacteriën. Met een schone werkomgeving reduceert u het ziekteverzuim onder uw medewerkers. Door de werkomgeving goed schoon te houden vermindert u de hoeveelheid ziektekiemen en als resultaat zal het ziekteverzuim onder uw werknemers afnemen.

Gezondheid en veiligheid

Uitglijden, struikelen en vallen zijn nog de steeds grootste oorzaken van letsel op de werkplek. Het onderhouden van schone, droge vloeren is essentieel voor het voorkomen van uitglijden en vallen op de werkplek en zorgt ervoor dat u zich houdt aan de gezondheis- en veiligheidsvoorschriften; het creëren van een veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

Het bovenstaande kan eenvoudig bereikt worden met de inzet van onze reinigingsmachines. Wij hebben machines die geschikt zijn voor alle branches en sectoren. Op basis van koop, huur en Full-Service-Lease.

Bent u, na het lezen van dit artikel, op zoek naar de juiste schoonmaakmachine, een demonstratie of het juiste advies voor uw situatie, neem dan contact met ons op.  Mail naar [email protected] of bel met één van onze specialisten 085 – 773 11 07