Staat u op het punt te investeren in een nieuwe
schoonmaakmachine voor uw onderneming?

Smart Floor Solutions zorgt voor de juiste inzet.

De voordelen van leasen

Het belangrijkste voordeel van leasen is dat u uw werkkapitaal niet hoeft te gebruiken voor de investering maar in plaats daarvoor te gebruiken voor een bijdrage aan de realisering van uw bedrijfsdoelstellingen, u behoudt uw werkkapitaal. Een ander belangrijk voordeel zijn de overzichtelijke kosten per maand i.p.v. één grote investering. Bij Equipment Lease onderscheiden we twee vormen:

Full-service Operational Lease

Volledige ontzorging en all-inclusive

De meest complete vorm van operational lease. Bij deze vorm van lease bent u geen eigenaar van de machine maar heeft u alleen de voordelen van het gebruik, tegen een vaste prijs per maand. U least vanaf 12 t/m 48 maanden inclusief servicebezoeken, onderdelen, slijtdelen en zelfs de (Li-ion) batterij. Bij Full-service Operational Lease krijgt u een zogenaamde slimme schoonmaakmachine welke via WiFi of 3G gekoppeld zijn aan internet.

i-synergy tablet

Financial Lease

Financiering van een schoonmaakmachine

In de praktijk is Financial Lease de meest voorkomende:  deze vorm van lease is een financieringsvorm waarbij de waarde van de machine maar ook de rente is afgedekt. Er wordt een restwaarde afgesproken (slotsom) en de lease wordt in 12, 24, 36 of 48 maanden voldaan, langere periodes zijn op aanvraag soms ook mogelijk.

schoonmaakmachine sporthal

Wilt u op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief

We sturen op onregelmatige basis een nieuwsbrief met informatie over ons vakgebied en ons bedrijf. Als u graag op de hoogte wilt blijven, kunt u zich hierboven inschrijven.

Uiteraard gaan we zorgvuldig met uw gegevens om, delen we deze nooit met derden en kunt u zich middels één klik weer afmelden als onze nieuwsbrief u niet bevalt.

Ons team staat voor u klaar!

Het Smart Floor Solutions team bestaat uit zeer ervaren professionals en onze lijn van schoonmaakapparatuur voldoet aan alle vraag vanuit de professionele schoonmaak in de industrie. We kijken er naar uit u als klant te verwelkomen!