,

Fimap Genie XS schrobzuigmachine voor Mondzorgcentrum Wiranto & Go

Samrt Floor Solutions, MZC Wiranto

Smart Floor Solutions levert Fimap Genie XS schrob-zuigmachine

Het team van Mondzorgcentrum Wiranto & Go biedt u persoonlijke aandacht, zorg en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk voor een eerste indruk en voor uw gezondheid.

Mondzorgcentrum Wiranto & GO wil met haar praktijk tevens een goede eerste indruk maken. Vloerspecialist BE Vloer en Visie heeft in de praktijk en in de verschillende behandelkamers, op 2 verdiepingen, prachtige gietvloeren gemaakt.

Smart Floor Solutions heeft voor het onderhoud, behoud en verduurzamen van deze vloeren de Fimap Genie XS schrob-zuigmachine geleverd.

Kleinste schrobzuigmachine Genie XS Fimap

De keuze voor deze machine is tot stand gekomen na een grondige inventarisatie en demonstratie. De Fimap Genie XS is een batterij aangedreven schrobmachine die in de kleinste ruimtes ingezet kan worden. Handmatige reiniging wordt daarmee overbodig.

De parabolische zuigmond volgt de 28 cm grote padhouder in iedere bocht en kan zelfs achteruit werkend de vloer perfect drogen. Ideaal dus voor ruimtes met obstakels zoals tafels en stoelen.

De Li-on batterij heeft voldoende capaciteit om tot 60 minuten op een batterijlading te kunnen werken. Tussendoor bijladen vormt geen enkel probleem voor dit type batterij.

De Genie XS is compact, robuust en licht in gewicht. Met de handgreep opgeklapt kan de gebruiker de reinigingsmachine eenvoudig optillen en zonder al te veel inspanning trappen mee op- en aflopen.

“Ideaal derhalve voor onze twee verdiepingen tellende praktijk”, aldus volgens de heer Wiranto.

Smart Floor Solutions voor een blijvende eerste goede indruk!

Meer informatie?

Wilt u ook informatie of een GRATIS verzorgde demonstratie van onze machines? Bel Smart Floor Solutions 085-733 11 07 of vraag hier aan.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *