,

Fimap Genie B schrobzuigmachine voor Mister Pancake

smart floor solutions mister pancake

Smart Floor Solutions levert Fimap Genie B schrob-zuigmachine

Meester in pannenkoeken. Gezellig met het hele gezin uit eten in een ongedwongen en gezellige sfeer, waar u niet bang hoeft te zijn dat uw kinderen zich vervelen. Mister Pancake heeft de beschikking over een ruime binnenspeelhoek en ook buiten kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken op de speelplaatsen.

Ondertussen kunt u genieten van één van de heerlijke, vers bereide gerechten. Alle pannenkoeken worden met verse ingrediënten bereid en belegd, dat proeft u!

Volgens de kinderjury 2019 van de Horecava bakt Mister Pancake, wederom, de lekkerste pannenkoek van Nederland!

De eigenaar en kok van Mister Pancake aan de Gronausestraat in Enschede kon zijn geluk niet op toen hij de trofee op de Horecava in ontvangst nam. „Ja, ik werd blij van binnen. Begon te juichen en te springen. Da’s toch mooi!”, zegt hij een paar dagen later in de keuken van zijn pannenkoekenrestaurant. Hij ontving afgelopen weekend de kinderjuryprijs van de vakwedstrijd ‘De Lekkerste Pannenkoek van Nederland’.

Het pannenkoekenhuis is gevestigd in een monumentale kerk in enschede.

Eigenaar Michel Nachtegaal heeft hygiëne binnen zijn bedrijfsvoering hoog in het vaandel staan. Voor het onderhoud, behoud en verduurzaming van de vloeren van het pannenkoekenhuis was Michel op zoek naar een schrob-zuigmachine. Smart Floor Solutions heeft de Fimap Genie B schrob-zuigmachine geleverd.

De keuze voor deze machine is na een grondige inventarisatie en uitgebreide demonstratie tot stand gekomen.

fimap genie b schrobzuigmachine

De Fimap Genie is de oplossing voor het machinaal reinigen van vloeren in kleine ruimtes en ruimtes waar veel obstakels zijn.

De Genie één van de kleinste schrobmachine in de markt en is een batterij aangedreven schrobzuigmachine. Hij schrobt de vloer intensief met een schrobborstel met een diameter van 35 cm. Het zuigt het vuile water direct op zodat een schone en direct beloopbare vloer achterblijft. Dankzij de opklapbare handgreep en de rondom de borstel bewegende parabolische zuigmond kan probleemloos tot in de hoeken en onder tafels worden geschrobd. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Fimap Genie B in veel gevallen de handmatige schoonmaak kan vervangen.

EIGENSCHAPPEN

De watertanks van de Genie 35 zijn afneembaar en hebben een inhoud van 10 liter. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat de Genie in iedere werkkast kan worden opgeborgen. Zeker als hij in opgevouwen toestand wordt weggezet.

De Genie B kan ongeveer vijf kwartier werken op een batterijlading. Vervolgens kan de batterij met de ingebouwde lader bij ieder stopcontact weer opgeladen worden. Indien een langere werktijd is gewenst kan de batterij ook eenvoudig, zonder gereedschap, worden gewisseld.

Een uitermate contente eigenaar: “Met deze Fimap Genie B zal de beleving van mijn gasten naar een nog hoger niveau getild worden. Ik gun mijn gasten elke dag een schone vloer”.

Smart Floor Solutions voor een blijvende eerste goede indruk!

Meer informatie?

Wilt u ook informatie of een GRATIS verzorgde demonstratie van onze machines? Bel Smart Floor Solutions 085-733 11 07 of vraag hier aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *