,

ICE schoonmaakmachine voor nieuwe locatie HansaFlex Zwolle

ice i18b hansaflex zwolle

Smart Floor Solutions levert ICE schrob-zuigmachine en stofzuiger

HansaFlex is Europa’s meest toonaangevende systeemaanbieder op het gebied van fluidtechniek en een partner die toegevoegde waarde biedt aan sterk presterende ondernemingen van elke grootte.

HansaFlex Zwolle verhuist over enkele weken naar haar nieuwe locatie van ruim 850 m2 in Zwolle. In het nieuw te betrekken pand heeft BE Vloer en Visie, als specialist in gietvloeren, de bedrijfshal voorzien van een nieuwe gietvloer.

Smart Floor Solutions heeft voor het behoud, onderhoud en verduurzamen van deze gietvloer de ICE i18B schrob-zuigmachine geleverd. De keuze voor deze machine is tot stand gekomen na het grondig inventariseren van de gewenste capaciteit en inzetbaarheid.

Een ongeëvenaard resultaat met de ICE i18B

De wendbare ICE i18B wordt aangedreven door (onderhoudsvrije) batterijen en met een oppervlakte bereik van wel 1.500 m2 per uur uitermate geschikt voor de bedrijfsruimte van HansaFlex. Het reinigingsvermogen van de ICE i18B is ongekend groot. Vanwege het grote vermogen van deze achterloop schrobzuigmachine kan menig schoonmaker snel en toch effectief vloeren reinigen. Ook het ergonomisch ontwerp draagt bij aan de perfectie van deze ICE schrobzuigmachine. Daarnaast zorgen de brede borstelmond en de gebogen wisserbladen aan de achterkant voor een hygiënisch, veilig en droog oppervlak. Het geluidsniveau van deze schrobzuigmachine is erg laag, vanwege de speciale geluiddemptechniek.

Voor de kantoorruimtes heeft Smart Floor Solutions tevens de ICE iD10C stofzuiger geleverd.

Vestigings Manager Henk Timmer: “Wij zijn erg tevreden over de geleverde machines, deskundigheid en service van Smart Floor Solutions”.

Hansaflex

Meer informatie?

Wilt u ook informatie of een GRATIS verzorgde demonstratie van onze machines? Bel Smart Floor Solutions 085-733 11 07 of vraag hier aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *