Introductie E-Spray

 

Elektrostatische desinfectie technologie

De E-Spray, een professionele pistool-sprayer die gebruik maakt van elektrostatische inductie om desinfecterende producten effectief en gelijkmatig te verspreiden.

E-Spray is lichtgewicht en comfortabel in gebruik. De lithium ion batterij maakt het mogelijk om enkele uren overal te desinfecteren zonder aan een kabel vast te zitten. Het product word in zeer kleine en lichte druppels verspreid die in alle hoekjes van het behandelde oppervlak komen. Nadat deze zijn neergedaald laten ze een desinfecterende laag achter.

Ziektekiemen en bacteriën verspreiden zich snel en kunnen zich nestelen op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals toetsen­borden, telefoons of kassasystemen. Een elektrostatische spray kan het doel oppervlak gelijkmatig bereiken tot in de meest ontoegankelijke plekken. De wolk desinfectie bedekt het op­pervlak compleet en ontsmet deze op elk onderdeel.

Hoe het werkt:

Elektrostatische desinfectie biedt de mo­gelijkheid om een compleet oppervlakte snel en gelijkmatig te bedekken. De elek­trostatische applicator geeft een elektrische lading aan het product dat uit de nozzle komt. De geladen deeltjes stoten elkaar af, zodat ze op afstand van elkaar blijven, maar tegelijkertijd worden ze aangetrokken tot het te behandelen oppervlak. De kracht van de geladen deel­tjes is groter dan die van de zwaartekracht zodat ze direct worden aangetrokken naar oppervlaktes en niet op de grond vallen. De aantrekkingskracht zorgt er dus voor dat alle deeltjes van het product op het oppervlak terecht komen en een 360 graden dek­king geven zonder stukken over te slaan.

Desinfectie in 4 stappen:

  1. De Elektrostatische applicator geeft een elektrische lading mee aan het desinfectiemiddel dat uit de nozzle komt.
  2. Geladen deeltjes worden aangetrokken tot het opper­vlak.
  3. Het oppervlak wordt bereikt en gecoat door het gemi­croniseerde product.
  4. Elk oppervlak is compleet en gelijkmatig bedekt met het desinfectie middel.

 

De E-Spray:

De E-Spray wordt compleet geleverd met Li-ion batterij (18V/2000mAh), lader, 3 nozzles en een opberg box. De E-Spray valt uit te breiden met een Long Range Rugzak om 2 liter extra desinfectie mee te nemen, een schouderband harnas voor comfortabel gebruik en een batterij met meer capaciteit voor een langere werkduur.

Geschikt voor diverse applicaties:

Er zijn diverse nozzles beschikbaar om verschillende soorten nevels te creëren,
overeenkomend met de behoeftes en gebruik.

Desinfecterende werking:

Het vernevelde product hecht zicht snel aan alle oppervlaktes, ook indien deze gebogen zijn, zonder opgehoopte druppels te creëeren.
Het product wordt geatomiseerd in kleine deeltjes die snel drogen en geen druppels of nat oppervlak achterlaten.

Autonomie:

De lithium batterij zorgt voor een onafgebroken werktijd tot 6 uur. Deze tijd kan verdubbeld worden met de reserve batterij.

Veiligheid en gebruik:

Het gebruik van de E-spray, in combinatie meteen desinfecterend product dat verneveld kan worden, vermindert het risico op kruisbesmetting tussen oppervlaktes.

De E-Spray is lichtgewicht en comfortabel in gebruik waardoor deze de gebruiker zo min
mogelijk belast.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *