Smart Floor Solutions gaat internationaal!

Smart Floor Solutions werkt grensoverschrijdend.

Via een zakelijke partner hebben we deze maand voor de Survitec-group de eerste schrobzuigmachine mogen leveren. De Survitec-group heeft veiligheid hoog in haar vaandel staan en in dat kader hebben ze ook oog voor een veilige en schone werkomgeving voor haar mensen. Voor de nieuwe vestiging te Bremen-Haven (Duitsland) hebben we een ICE i18B schrobzuigmachine geleverd om de nieuw gelegde PVC-vloertegel vloer te onderhouden.

 

WERELDWIJDE LEIDERS IN VEILIGHEIDSOPLOSSINGEN

SURVIVAL. TECHNOLOGY. Deze twee woorden doen meer dan samengaan om een naam te vormen. Ze vatten alles samen waar de Survitec-group over gaat en omarmen de oplossingen die zij bieden.

SURVITEC stelt haar klanten in staat om effectief en veilig te opereren in zeer wetgevende, wereldwijde markten, door sector-overschrijdende oplossingen te bieden via producten en diensten van de beste kwaliteit. De werknemers van SURVITEC zijn experts in het ontwerp, de fabricage, inspectie, service en onderhoud van kritieke veiligheidsapparatuur.

SURVITEC is een wereldwijd toonaangevend merk voor survivaltechnologie. Zij stellen haar klanten in staat om effectief en veilig in zeer wetgevende markten te opereren en oplossingen te bieden middels haar producten en diensten. SURVITEC is actief in de scheepvaart, luchtvaart, defensie en offshore. Het merk symboliseert innovatie, technische expertise en kennis en met een lange traditie in het leveren van producten waarop kan worden vertrouwd. Ze streven er voortdurend naar om het merk SURVITEC synoniem te laten blijfven met kwaliteit en uitmuntendheid. Ze begrijpen dat uw levensreddende apparatuur een investering op lange termijn is, en daarom bieden ze ook een ongeëvenaarde service na verkoop. Met een ervaring van meer dan 90 jaar in deze branche begrijpen ze het belang van betrouwbare en toegankelijke ‘after-sales’ ondersteuning.

 

ICE i18B schrobzuigmachine

Snoerloos reinigen met de ICE i18B.

De wendbare ICE i18B schrobzuigmachine is vergelijkbaar met de i18C schrobzuigmachine, maar heeft als belangrijk verschil dat hij aangedreven is door (onderhoudsvrije) batterijen en daardoor geschikt is voor kleinere en middelgrote ruimtes. Het voordeel hiervan is dat u nooit meer gebonden bent aan de kabellengte en met gemak en zonder na te denken elke hoek in de ruimte kunt bereiken. Daarnaast heeft deze ICE i18B schrobzuigmachine een groot oppervlakte bereik van wel 1.500 m2 per uur. In combinatie met de ingebouwde lader en onderhoudsvrije batterijen is deze ICE i18B schrobzuigmachine gemaakt om een lange tijd achter elkaar effectief te reinigen. U bent geen tijd kwijt aan het verplaatsen van de kabel in het lichtnet, dus u werkt ook nog eens efficiënter. Daarnaast is het bedieningspaneel eenvoudig in gebruik met een simpele aan/uitknop voor de borstel- en zuigstand en een makkelijk leesbare batterijdisplay.

Een ongeëvenaard resultaat met de ICE i18B schrobzuigmachine

Het reinigingsvermogen van de ICE i18B is ongekend groot. Vanwege het grote vermogen van deze achterloop schrobzuigmachine kan menig schoonmaker snel en toch effectief vloeren reinigen. Niet alleen het grote vermogen, maar ook het ergonomische ontwerp draagt bij aan de perfectie van deze ICE schrobzuigmachine. Daarnaast zorgen de brede borstelmond en de gebogen wisserbladen aan de achterkant voor een hygiënisch en droog oppervlak. Het geluidsniveau van de ICE i18B is bijzonder laag, vanwege de speciale geluiddempingstechniek.

De belangrijkste eigenschappen van de ICE i18B schrobzuigmachine zijn:

– Groot werkvermogen van een reiniging van 1.500 m2 oppervlakte per uur.
– De onderhoudsvrije batterijen en ingebouwde lader voor een lange levensduur.
– Het ergonomische ontwerp en het eenvoudige bedieningspaneel.

Wilt u een demonstratie van de ICE i18B zien?

Om een goed beeld te krijgen van de ICE i18B nodigen wij onszelf graag uit. U verzorgt de koffie, wij bezorgen u een schone vloer! Vraag hier vrijblijvend een demonstratie aan.

Kenmerken:

 • Schrobbreedte: 45 cm
 • Tankinhoud schoonwater: 35 ltr
 • Tankinhoud vuilwater: 40 ltr
 • Accumodel 24V
 • Capaciteit: tot 1.500 m2/uur
 • Afmetingen (lxbxh): 116x52x102cm
 • Gewicht: 63 kg
 • Werktijd: 2,5 uur met volle accu

Standaard accessoires:

 • Inclusief borstel en padhouder en energiepakket
 • Onderhoudsvrij accupakket 24V/80Ah/5h AGM
 • Ingebouwde lader
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *